Hoppa till sidans innehåll

Arrangörsreglemente


På underliggande sidor finns information till tävlingsarrangörer ordnad efter tävlingstyp. Bland annat finns de handledningar, mallar och blanketter som behövs vid en tävling. Manualer till IndTA2.0 hittar du här.

Informationen är uppdelad för följande tävlingstyper:

  • Elitserietävling singel samt tävlingar i paråkning och isdans
  • A-tävling - Singel / Par
  • Klubbtävling - Singel / Par
  • Tävlingar för Synkro
  • Stjärntävling - Samtliga discipliner
  • Showtävling

På separata sidor finns dels gemensamma dokument som gäller samtliga tävlingar och dels information om programvara för resultatberäkning.

Förlängning av undantag om återbetalning av anmälningsavgift.
SKF:s tävlingskommitté fastställde under hösten 2020 ett undantag om återbetalning av anmälningsavgift under pandemin i syfte att säkerställa att ekonomin inte är ett incitament för en åkare att komma till tävling trots förkylningssymptom.
Undantaget innebär att en åkare som avanmäler sig till tävlingen får 90% av anmälningsavgiften tillbaka istället för 50% som normalt gäller enligt SKF:s tävlingsregler. Detta gäller anmälningstidens utgång fram tills tävlingsstart. Undantaget är förlängt och gäller till och med 30 juni 2022.

Fastställande av startordning sker from 220209 enl. arrangörsanvisningar för respektive tävlingsform och Svenska Konståkningsförbundets Tävlingsregler. Alla tidigare undantag hävs

Uppdaterad: 27 FEB 2020 13:51

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link