Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Personbästa och säsongsbästa för Brovall och Johansson i Osaka

Placeholder

Foto: Maria Jangbro

Säsongens fjärde deltävling i Junior Grand Prix-serien är avgjord. I damklassen kom Josefin Brovall på 19:e plats efter att noterat nytt personbästa. Casper Johansson noterade nytt säsongsbästa i friåkningen och kom på 14:e plats.

Josefin Brovall gjorde i Osaka säsongens första tävling. Brovall noterade nya personbästan och slutade på 19:e plats av 35 startande. I juniorer herrar gjorde Casper Johansson säsongens andra tävlingsstart. Johansson noterade nytt säsongsbästa i friåkningen och kom på 14;e plats av 25 startande.

Här hittar du hela resultatlistan. Länk till annan webbplats.

 

 

Publicerad: 2023-09-19

Senast uppdaterad: 2023-09-19

Samarbetspartners