Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Välkomna till första delen av Fortsättningsutbildning för tränare

Placeholder

Är det dags att ta nästa kliv i tränarkarriären? Nu öppnar vi upp anmälan till Fortsättningsutbildning för tränare med Steg 2B. Den första träffen går av stapeln i Mörrum 11-14 maj.

Som en del i ledet av insatser för att uppnå målen inom ramen för Strategi 2026 justerar vi våra tränarutbildningar med en ny utbildningsstruktur för tränare. Till följd av detta anordnas inte de centrala tränarutbildningarna steg 3 och steg 4 längre. I väntan på den nya utbildningsstrukturen anordnas nu en Fortsättningsutbildning för tränare med lägst Steg 2 B. Förkunskapskraven för deltagande är att tränaren ska ha genomgått och blivit godkänd på steg 2 B samt fullgjort auskultation/praktik om 45 timmar.

Fortsättningsutbildningen är uppdelad på digitala föreläsningar/seminarier, webbutbildningar och två fysiska träffar. Här kan du läsa mer om Fortsättningsutbildningens kursinnehåll och kunskapsmål.

Välkomna till första träffen på Fortsättningsutbildning för tränare

Nu öppnar vi upp anmälan till första fysiska träffen som arrangeras i Mörrum 11-14 maj. För deltagande på denna kurs krävs förutom uppfyllda förkunskapskrav för Fortsättningsutbildningen, att tränaren innan träffen genomfört och blivit godkänd på två olika teoretiska webbutbildningar inom träningslära samt deltagit på två digitala föreläsningar i Svensk konståknings ledarskap.

Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag 31 mars.

FörkunskapskravPublicerad: 2023-03-15

Senast uppdaterad: 2023-03-15

Samarbetspartners