Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

JGP i Egna och Challenger i Budapest - här är resultaten

Tre åkare i Team Sweden tävlade internationellt den gångna helgen. Andreas Nordebäck och Jonathan Egyptson deltog i JGP i Italien och Gabriel Folkeson gjorde säsongspremiär i Budapest Trophy. Här är resultaten - och möjlighet att se åken i efterhand.

Egna, Italien stod som värd för JGP-seriens sista deltävling denna säsong. Från Sverige deltog i Andreas Nordebäck och Jonathan Egyptson i herrklassen. Andreas Nordebäck slutade på 7:e plats och Jonathan Egyptson på 23:e plats. Länk till resultatlista. Länk till annan webbplats.

ISU har under hösten sänt alla JGP-tävlingar via livestream. Samtliga tävlingar kan ses i efterhand på ISU:s youtubekanal. Länk till annan webbplats.

I Ungern avgjordes i helgen Challengertävlingen Budapest Seat Trophy. Gabriel Folkesson gjorde internationell säsongspremiär i herrklassen och skutade på 14:e plats. Länk till resultatlista. Länk till annan webbplats. Tävlingen sändes via livestream. Länk till annan webbplats.

I Budapest Trophy tävlade även svenske åkaren Eric Pellnor som vann juniorer herrar. Länk till resultatlista. Länk till annan webbplats. 

Publicerad: 2022-10-18

Senast uppdaterad: 2022-10-18

Samarbetspartners

Sponsorer