Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Är du svensk konståknings nya Förbundschef?

Svensk konståkning vill bli bäst i världen. För alla. Och på alla nivåer. Nu söker Svenska Konståkningsförbundet en förbundschef som ska leda svensk konståkning mot Strategi 2026. Ansökan vill vi ha senast den 30 november 2021.

Som Förbundschef ansvarar du för att leda och utveckla hela förbundets verksamhet, allt från yttersta landslagseliten till den breda och omfattande träningsverksamheten. 

Arbetsplatsen är förbundskansliet i Idrottens Hus vid Skanstull, Stockholm.

Vem är du?

Viktigast av allt, du brinner för att utveckla verksamheter och personal. Du lever upp till Svenska Konståkningsförbundets värdegrund, Glädje, Glöd, Gemenskap. För att lyckas i din roll tror vi att du har tidigare erfarenhet som Generalsekreterare/VD/Verksamhetschef eller motsvarande i en idéburen och komplex organisation. Gärna inom idrott eller idrottsverksamhet. Du har bevisad erfarenhet av strategi, mål och visionsarbete.

Som person har du en god initiativ- och samarbetsförmåga, bidrar till en hållbar och samarbetande ledarskapskultur av högsta kvalitet.

För att lyckas med uppdraget behöver du ha en väl utvecklad förmåga att motivera, inspirera och skapa delaktighet. Du arbetar lösningsfokuserat och ser möjligheter före hinder. Förbundschefen är en erfaren och skicklig ledare. Du har stor integritet samtidigt som du är prestigelös och strukturerad.

Vana av att hantera media är meriterande.

Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten, klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Publicerad: 2021-10-19

Senast uppdaterad: 2021-10-19

Samarbetspartners

Sponsorer