Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenska framgångar på NRW Trophy!

Helgens internationella ISU-tävling NRW Trophy i Dortmund bjöd på svenska framgångar.

NRW Trophy  i tyska Dortmund är en av få internationella ISU-tävlingar som genomförts under hösten på grund av rådande pandemi. På plats för att representera Sverige fanns Matilda Algotsson, Josefin Taljegård och Greta och John Crafoord.

Svenska framgångar!

Josefin Taljegård gjorde sin andra internationella tävlingsstart för säsongen och med 152,13 poäng vann Josefin silvermedaljen i damernas tävling. Matilda Algotsson gjorde internationell säsongspremiär och slutade på femte plats med 143,16 poäng. Internationell säsongspreiär var det även för Greta och John Crafoord som slutade på en fjärdeplats med 112.91.

Fullständigt resultat hittar du här: https://lev-nrw.org/docs/event/2049/index.htm?jsn_mobilize_preview=1 Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2020-11-30

Senast uppdaterad: 2020-11-30

Samarbetspartners

Sponsorer