Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vilmas Stora Dag

Vilma drabbades för ett par år sedan av stroke och förlamning. Sedan dess har hon tappert kämpat sig tillbaka för att återigen kunna stå på isen. Vilmas läkare nominerade henne till Min Stora Dag och önskade sig att få delta i en konståkningstävling.

De som blir utvalda till Min Stora Dag får önska sig nästan vad som helst, att träffa sin idol, åka till Disneyland eller liknande. Vilmas allra högsta önskan var att få ta på sig en konståkningsklänning och delta i en stjärntävling tillsammans med sina konståkningskompisar i Kungsbacka KK.

Svenska Konståkningsförbundet blev kontaktade då föreningen ville undersöka möjligheten för detta så att Vilma skulle kunna delta på denna stjärntävling. Och självklart ska Vilmas önskan gå i uppfyllelse! Den 9 februari tävlar Vilma i Vårstjärnan i Kungsbacka ishall.
För två veckor sedan fick Vilma även möjlighet att träna med sin stora idol, Viktoria Helgesson, på plats i Tibro. I Kungsbacka laddar de nu upp för en härlig tävlingshelg.

Förutom själva tävlingen kommer Kungsbacka KK att uppmärksamma Min Stora Dag under lördagens stjärntävling. Dagen bjuder på uppvisningsåk från flera synkrolag, tal varvat med intervjuer, fotografering och andra små överraskningar till Vilmas ära.

Min Stora Dag – Kungsbacka KK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stöd Min Stora Dag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2019-02-08

Senast uppdaterad: 2019-02-08

Samarbetspartners

Sponsorer