Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Var med och forma svensk konståknings framtid

Vi har formulerat sex områden som är viktiga för svensk konståknings framtid och under dem formulerat vad de innebär för konståkningen. Kika gärna och tyck till!

Just nu pågår ett intensivt arbete inför höstens Convention med att ta fram grunden till en strategi för hur svensk konståkning ska styras och arbetas med. En del i det arbetet är att ta fram några övergripande fokusområden.
Är du nyfiken på dessa områden? Ta gärna en tjuvtitt på hur långt vi har kommit med förslaget, som kommer att presenteras vid årsmötet i september.

För att ta del av och tycka till om vårt strategiarbete, klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sprid även gärna till dina konståkningskamrater så att fler kan vara med och tycka till!
Viktigt att veta är att strategin är en grund som samlar de både kort- och långsiktiga målen. Målen är ännu inte formulerade. Det arbetet pågår parallellt, och du kan vara med och påverka som framtidsambassadör.

Framtidsambassadör – svara senast den 18 juni
Tycker du att detta är spännande och vill vara delaktig i arbetet och vara med och påverka våra målsättningar? Vi letar efter dig som vill vara med och lämna tankar och synpunkter, idéer om mål och respondera på det arbete som just nu pågår med att formulera vägval, strategi och mål för svensk konståkning på både kort och lång sikt. I första steget innefattar det att svara på en mer omfattande enkät, du kan givetvis vara anonym, som vi kommer att skicka ut den 20 juni. Den ska vara besvarad senast den 1 juli och det kommer ta dig ca 30 minuter. Om du vill vara med: maila oss med den adress du vill att vi skickar länken till senast den 18 juni.

Viktigt: allt material som du tar del av nu är arbetsmaterial. Det kommer att jobbas igenom flera vändor fram tills det presenteras i september.

Här hittar du dokumentet i PDF-format Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2018-06-14

Senast uppdaterad: 2018-06-14

Samarbetspartners

Sponsorer