Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Över 1 000 hjältar har gjort vårt quiz – Har du undersökt dina superkrafter?

I mars startade vi kampanjen ”Vilken konståkningsuperhjälte är du?” för att belysa våra ledord glädje, glöd och gemenskap. Ledorden är viktiga för vår verksamhet, och hjälper oss att forma starka individer och skickliga konståkare.

Vi tog fram ett quiz för att synliggöra superkrafter och hylla alla de hjältar som bygger vår verksamhet. Över 1 000 personer har redan gjort testet och några av de karaktärsdrag som syns hos deltagarna är tålamod, fokus och noggrannhet. Många verkar dessutom tycka att skridskoåkning är det roligaste de vet – vilket förstås gör oss extra glada.

Har du ännu inte undersökt vilka superkrafter du har? Gå in och gör testet här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2018-04-28

Senast uppdaterad: 2018-04-28

Samarbetspartners

Sponsorer