Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Julhälsning från Katarina Henriksson, ordförande Svenska Konståkningsförbundet

Förbundets ordförande skickar en julhälsning och blickar framåt mot det nya året.

Hej alla konståkningsvänner!

Tack till alla er för ett framgångsrikt konståkningsår, tack för god samverkan och många bra möten.

Vi har just njutit av SM-veckan i vintriga Skellefteå, vilken inramning för ett SM som för första gången innefattade alla discipliner. En milstolpe för oss alla! Nu är det dags att njuta av julen och jag hoppas att ni får tillfälle att göra det tillsammans med era nära och kära.

Ett spännande nytt år väntar. Med OS i Pyeongchang som en självklar höjdpunkt. Där hoppas vi på svenska konståkare i dam- och herrklasserna. Hemmavid arrangeras en mängd tävlingar och vi har konståkare som reser över hela världen och representerar både sporten och Sverige. Något vi särskilt ser fram emot 2018 är att välkomna världen till oss! 6–7 april arrangerar vi ISU World Synchronized Championships 2018 i Ericsson Globe i Stockholm. Och hela konståkningssverige ska vara där!

Vi hoppas på medalj till Sverige och tillsammans ska vi fylla Globen. Liksom inför EM 2015 genomför vi Klubbkampen där alla ni kan vara med och bidra till att stärka er klubbkassa genom att köpa biljetter till VM. Kom och heja fram våra svenska lag. Genom Glädje, Glöd och Gemenskap kan vi stärka våra lag att nå nya fina framgångar.

Under våren bjuder vi in till dialog med SDF och kommittéer inför Årsmötet 2018.

Det är dags att utvärdera och arbeta vidare mot våra mål. Kanske något måste förändras och förbättras.  Det är ett viktigt arbete som vi måste fortsätta och för att vi blir Synligare, Starkare & Stoltare 

Jag önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot ett framgångsrikt konståkningsår 2018!

Katarina Henriksson
Förbundsordförande

Publicerad: 2017-12-22

Senast uppdaterad: 2017-12-22

Samarbetspartners

Sponsorer