Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Susanne Olsson och Anita Östlund utsedda till Årets Tränare och Årets Åkare!

Föreningen Svenska konståkningstränare har traditionsenligt röstat fram och utsett Årets Tränare och Årets Åkare.

Susanne Olsson, Mörrums Konståkningsklubb, är utsedd till Årets Tränare.  Motiveringen lyder:
”Tack Susanne, för att du med stor skicklighet, glädje och glöd har arbetat fram otaliga duktiga konståkare och utbildat nya tränare under många år! Du sticker ut på ett fantastiskt sätt, genom att du framför allt entusiasmerar, hjälper och engagerar dig i andra tränare på ett brinnande och trevligt sätt. Detta är mycket stort av dig! Det är så beundransvärt att vilja dela med sig av kunskap, tips och erfarenhet på det hjärtliga sätt som du gör. För att du visar en stor vilja att konståknings-sverige ska få framgång.”


Foto: Adrian Pehrson, Studio Emma Svensson

 

Anita Östlund, Landvetter KK, är utsedd till Årets Åkare.
Motiveringen lyder:
”För fin placering på JVM och Nordiska. Stora tekniska färdigheter och hög internationell nivå. Bland annat den internationellt viktiga trippeltrippelkombinationen som du länge behärskat och visat på många tävlingar. Du har visat en fantastik utveckling som komplett åkare. En idrottslig styrka och insats endast att tillskrivas en sann tävlingsmänniska och enastående fantastisk konståkare!"
Foto: Caroline Andersson 

 

Vid Elitseriefinalen i Mörrum belönades Susanne och Anita med var sitt stipendium ur Hans Lindhs Minnesfond samt en minnestavla med motiveringarna. 
Stort grattis, Susanne och Anita!

Publicerad: 2017-06-01

Senast uppdaterad: 2017-06-01

Samarbetspartners

Sponsorer