Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Ett steg på vägen till No Fall i din ishall - vinn en värdecheck på 150000 kr!

Funderar din förening på att installera No Fall, fallskyddet som också är en hoppsele? Genom ett samarbete mellan Svenska Konståkningsförbundet, No Fall, Istech och Movomech kan din förening få chansen att vinna en värdecheck på 150.000 kronor att nyttjas vid en installation av hoppselen.


No Fall är en modern och helt unik produkt som hjälper åkare att träna hopp och som är till stor nytta för de föreningar som också vill vara delaktiga i arbetet med att integrera funktionsnedsatta barn och ungdomar i verksamheten och kanske bli en del i projekt Jämlik Ishall. Selen är konstruerad som en rundbana i taket och är relativt dyr att installera och det krävs ett aktivt lokalt samarbete med din kommun för att få till en investering.  

Idag har flera ishallar i Sverige No Fall och vi vet att det finns intresse från många fler föreningar och kommuner. Problemet är i de flesta fall att hitta finansiering då föreningen själv inte har de medel om krävs. En värdecheck på 150 000 kronor kan därför vara till stor hjälp i en dialog med din kommun.

För att vara med och tävla om värdechecken behöver din förening bara svara på frågorna i länken nedan. Vilken förening som slutligen vinner avgörs av en jury bestående av representanter från förbundet och medverkande företag. Värdechecken måste utnyttjas före utgången av 2016.Senast den 1 oktober vill vi ha ert svar och senast den 15 oktober meddelas vinnaren på Skatesweden.se.

För att besvara frågorna i frågeformuläret, klicka här. Länk till annan webbplats.

Lycka till!    

Frågor besvaras av Svenska Konståkningsförbundets Per Adler, som ansvarar för projekt Jämlik Ishall; Tel: 070 -578 79 35, mail: per.adler@skatesweden.se

Publicerad: 2015-09-15

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer