Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

TÄVLING - vem tar bästa konståkningsbilden?

Tycker du om att fotografera? Har du massor av fina konståkningsbilder hemma som du vill dela med dig av? Vill du vinna två (2) biljetter till StockholmIce i Globen den 2 april? Då är det här något för dig!

 

För att göra Svenska Konståkningsförbundets hemsida mer levande och visa vilken fantastisk verksamhet som bedrivs i landets alla föreningar och distrikt, vill vi gärna få in bilder som visar åkare, träningar, tävlingar etc. från alla hörn av Sverige.

Vi efterlyser därför landets bästa konståkningsbilder; det kan vara tävlingssammanhang, träning, skridskoskola, lycka, besvikelse, skridskor, naturbilder på is, uppvisningar, shower - allt som på något sätt hör ihop med vår fascinerande idrott!

Hur gör man?

Välj ut dina finaste digitala bilder och maila dem till figureskating@konstakning.rf.se senast måndag den 29 mars 2010. En jury bestående av Carina Skoog, Sportchef på Svenska Konståkningsförbundet, Thomas Björn, Kommunikatör på Kraftfull Kommunikation och Thomas Lidman, delägare i reklambyrån Andrén & Holm väljer ut den bästa bilden. Vinnaren kontaktas per telefon senast den 31 mars 2010 och namn och vinnande bild publiceras på hemsidan senast den 2 april 2010.

Regler

Svenska Konståkningsförbundet får fritt använda samtliga inskickade bilder för publicering på såväl hemsida (www.skatesweden.se Länk till annan webbplats.) som i trycksaker fram till 2015 om inget annat avtalas. Bilderna är att jämställas med friköpta bilder. Namn på fotografen kommer att anges vid all publicering.

 

Publicerad: 2010-03-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer