Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Konståkning på Arlanda

Svenska Konståkningsförbundet har i dagarna två funnits på Arlanda i utställningen "Olympic Airport". Tillsammans med andra olympiska vinteridrotter har förbundet marknadsfört svensk konståkning genom att bland annat erbjuda uppvisning, skridskoåkning på plastis och test av "snurrplatta".

 

Nordic Ice, en av Svenska Konståkningsförbundets samarbets-partners, hade lagt ut en ca 20 kvm stor plastis i Sky City. Där kunde förbipasserande låna skridskor och prova på konståkning - en aktivitet som lockade många.

Utöver detta bjöds på fin uppvisning av Andreas Nordebäck, Solna Konståkning och Magdalena Fors, Stockholms KK. Till medryckande musik av bl a Michael Jackson charmade de Arlandas resenärer. Ett mycket uppskattat inslag!

Se film från deras framträdande här Länk till annan webbplats..

Generalsekreterare Per Adler berättar:

- Intresset för vår idrott bland passagerare och besökare på Arlanda har varit väldigt stort. Många har snörat på sig låneskridskor och vågat sig ut på plastisen och haft jättekul. Även "snurrplattan" har använts flitigt och alla inser att det inte är så enkelt som det kan se ut på TV att göra hopp och piruetter.

Svenska Konståkningsförbundet var representerat i Sky City på Arlanda den 16-17 februari.

För att läsa mer om Olympic Airport, klicka här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2010-02-19

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer