Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

VÄLKOMNA TILL DEN NYA HEMSIDAN

Efter nästan ett års förberedelser och mycket jobb är nu äntligen resultatet färdigt - en ny, fräsch hemsida för svensk konståkning! Viktig och nödvändig för alla som aktivt arbetar med svensk konståkning - men även intressant och spännande för alla som är allmänt intresserade av vår fantastiska sport.

 

Genom att startsidan, konståkningsportalen skatesweden.se Länk till annan webbplats. är full med nyheter, artiklar och information på såväl nationell som internationell nivå, har alla möjlighet att hålla sig uppdaterade med vad som är på gång inom svensk och internationell konståkning.

Går man sedan vidare till Svenska Konståkningsförbundets mer fakta-inriktade sidor (där du befinner dig just nu) hittar föreningar, aktiva, tränare, funktionärer m fl viktig och intressant information. Alltfrån stadgar, blanketter, tävlingsregler och utbildningar till skridskoskolemärken, kommitteér och förbundets mål och visioner.

Det är arbetsgruppens förhoppning, ledd av Generalsekreterare Per Adler, att alla som är intesserade av konståkning ska hitta information som är matnyttig, intressant och aktuell. Tanken är att det ska vara en levande hemsida i ständig förändring som förenar alla konståkningsintresserade på ett och samma ställe.

Hemsidan är en del i förbundets strategi att samla all IT-hantering inom IdrottOnline, Riksidrottsförbundets och idrottens gemensamma databas med funktioner som hemsida, administration och LOK-stödshantering.

Det finns delar som kommer utvecklas ytterligare under våren 2010 och mer information kommer att läggas till allteftersom - Rom byggdes inte på en dag som talesättet säger...

Saknar du viktig information eller har synpunkter/kommentarer - skicka gärna ett mail till figureskating@konstakning.rf.se.

Publicerad: 2010-02-12

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer