Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nya ansikten på förbundskansliet

Två nya personer förstärker Svenska Konståkningsförbundets centrala kansli - båda med rötterna i Konståkningssverige: Malin Jarl och Monica Rustan.

 


Malin tillsammans med Carina och Per. Foto EkovisionPhotos.

Under eftersommaren har en del förändringar skett på Förbundskansliet. Solweig Hultman-Stegman har, på egen begäran, slutat sin tjänst som ansvarig för bl a Idrottslyftet.

Med tanke på den utveckling som verksamheten står inför har den tjänsten nu utvecklats till en administrativ tjänst med ansvar för, inte bara Idrottslyftet och breddutveckling, utan även anmälan av internationella tävlingar och så småningom även administration av hemsidan, registerhantering, föreningsfrågor mm. Tills vidare på 50%. 

Nyanställd på den befattningen är Malin Jarl, sprungen ut konståkningen som både åkare och tränare, jobbat både med bredd och elit, engagerad på Växjö KK:s och Djursholms ASK:s kansli, suttit i Stockholms KF:s styrelse samt är numera även konståkningsförälder. Malin är utbildad civilekonom och har de senaste tio åren arbetat som Marknadschef i näringslivet. Vi hälsar Malin hjärtligt välkommen och tackar Solweig för ett kanonjobb!

Kansliet har även förmånen att se Monica Rustan som en resurs för ett antal månader framåt. Monica är "konståkningsmamma" och praktiserar på kansliet (ca ca 25-30%) som administrativt stöd. Varmt välkommen säger vi även till Monica!

Publicerad: 2009-10-15

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer