Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Startar: 04/05 9:00

Slutar: 05/05 16:00

Inspirationshelg isdans/solodans

Välkommen på en inspirationshelg för tränare och åkare som vill utveckla sig inom skridskoteknik samt få grunderna i Isdans och Solodans! Helgen 4-5 maj i Mörrum riktar sig till tränare och åkare inom samtliga discipliner. Deltagare får
bland annat möjlighet att ta del av träningspass på och utanför isen samt föreläsningar ledda av Neil Brown.
Neil Brown är en fd isdansare som tidigare var tränare i välrenommerade International Ice Dance Academy i Lyon under flera år men arbetar nu i Helsingfors där han utvecklar isdans tillsammans med det finska olympiska laget. Han har stor kunskap i skridskoteknik och att arbeta med åkare från alla discipliner.

När: 4-5 maj (Lör: 09.00 - 19.00, Sön: 08.00 - 16.00)
Var: Jössarinken, Mörrum

Sista anmälningsdag: 21 april

Inbjudan/Anmälan tränareÖppnas i nytt fönster.
Imbjudan/anmälan åkareÖppnas i nytt fönster.

Startar: 04/05 9:00

Slutar: 05/05 16:00

Samarbetspartners