Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Byte av hemsida


Har er förening hemsida via IdrottOnline?
Då behöver er förening byta hemsida innan 31/12-2022

Varför ny hemsida?


Riksidrottsförbundet (RF) har i många år erbjudit föreningar och förbund kostnadsfria hemsidor i IdrottOnline, med Episerver som publiceringssystem. Beslut har fattats att lägga ned hemsidemodulen i IdrottOnline från den 31 december 2022. Därmed kommer det efter den 31/12 2022 inte längre erbjudas IdrottOnline hemsidor till förbund, distrikt och föreningar.

Under hösten/vintern har ett arbete pågått för att välja hemsideverktyg för förbundet och våra distrikt. I det arbetet har inte en lösning för föreningar inkluderats. SKF har nu valt att arbeta i publiceringssystemet Site-Vision med företaget Consid som leverantör.

Här finner ni ett dokument med sammanställd information till föreningar om förbundets arbete med detta samt råd till de föreningar som behöver byta hemsideverktyg. Det finns flera hemsideverktyg som kan integreras med IdrottOnlines övriga tjänster. (Riksidrottsförbundet och IdrottOnline har en integration som möjliggör för externa system att läsa in medlemmar och aktiviteter för att underlätta administration och LOK-stödshantering). Se RFs stödmaterial här.  

I och med att Svenska Konståkningsförbundet valt Consid som leverantör har Consid tagit fram ett erbjudande för föreningarna med Site-vision som publiceringsverktyg. All kommunikation och arbete med hemsidan sker då mellan förening och Consid. Föreningserbjudandet finner ni här. 

Uppdaterad: 13 APR 2022 11:42 Skribent: Nina Bergman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link