Hoppa till sidans innehåll

Aktuella kurser, läger och sammandragALLA CENTRALA KURSER, LÄGER OCH SAMMANDRAG
FAKTURERAS. ÄR DET DIN FÖRENING SOM SKA BETALA, MÅSTE DU ÄVEN HA DIN FÖRENINGS ORGANISATIONSNUMMER FÖR ATT KUNNA ANMÄLA. 

HUR MAN ANMÄLER (använd helst webbläsarna Internet Explorer, Firefox eller Chrome, INTE Safari)

1. VÄLJ VILKEN KURS/LÄGER/SAMMANDRAG DU VILL GÅ. ALLA FINNS LISTADE NEDAN UNDER RUBRIKEN "SÖKRESULTAT". DU KAN ÄVEN SÖKA UPP DISTRIKTENS REGIONALA UTBILDNINGAR HÄR. VILL DU SE ALLA, MÅSTE DU VÄLJA "HELA SVERIGE" SOM ALTERNATIV I SÖKRUTAN "UTBILDNINGAR I DITT DISTRIKT".

2. KLICKA PÅ "ANMÄL DIG DIREKT". LÄS MER INFO OM KURSEN.

3. TRYCK PÅ "ANMÄL DIG HÄR".

4. LÄGG TILL DIG/DE DU SKA ANMÄLA. DU MÅSTE HA FULLSTÄNDIGT PERSONNUMMER TILLGÄNGLIGT (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) SAMT POSTADRESS FÖR ALLA DU SKA ANMÄLA. TRYCK PÅ "SPARA OCH LÄGG TILL".

5. FORTSÄTT MED ÖVRIGA STEG (TOTALT 6 ELLER 7 STEG ATT GÅ IGENOM). OBSERVERA ATT DU MÅSTE KLICKA PÅ "NÄSTA" PÅ VARJE SIDA. PÅ FLIKEN SOM HETER "GRANSKA" FINNS DET LÄNGST UPP OCH LÄNGST NER TILL HÖGER EN GRÖN RUTA SOM HETER "SKICKA IN ANMÄLAN". FÖRST NÄR DU TRYCKT PÅ DEN RUTAN ÄR ANMÄLAN INSKICKAD OCH REGISTRERAD!

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tränarseminarium - Del 2 Tränarkurs steg 3

Som en del i ledet av insatser för att uppnå målen inom ramen för Strategi 2026 justerar vi våra tränarutbildningar. Tränarkurs steg 3 bestod tidigare av en A- och en B-del á 4 dagar. För att underlätta deltagande är kursen uppdelad i flera seminarier. Första seminariet var ett teknikseminarium som arrangerades i Katrineholm i samband med pojksammandraget. Nu är det dags för seminarium nummer 2 som har fokus på biomekanik och träningsplanering. 
Kontaktperson: Svenska Konståkningsförbundet Datum: 2020-02-29 - 2020-03-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Performance Camp

Svenska Konståkningsförbundet kommer anordna ett Performance Camp i Uppsala den 29 april – 3 maj 2020. Lägret kommer avslutas med en isshow som hålls söndag den 3 maj i Stockholm. 

Kontaktperson: Scott Rachuk & Linda Angelsiöö Datum: 2020-04-29 - 2020-05-03 Plats: Uppsala Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link