Hoppa till sidans innehåll

Skaters Music Player - 31 augusti


Svenska Konståkningsförbundet inbjuder härmed till 

Skaters Music Player


IndTA/SMP/Wizard är tre webbaserade verktyg. Utbildningen är ett krav för de föreningar som ska stå som ansvariga arrangörer för tävlingsarrangemang (Klubb- A-tävling inkl DM) innan tävlingen genomförs. Alla föreningar som har deltagare på tävlingar måste kunna hantera anmälningsfunktionen som finns i IndT. Utbildningen kommer att genomföras som ett digitalt seminarium dit deltagarna själva kopplar upp sig via länk som skickas ut efter anmälningstidens utgång. 

OBS! Är du anmäld till Arrangörsutbildning Tävlingsledning ingår denna utbildningen som en obligatorisk del i arrangörsutbildningen – du behöver alltså INTE anmäla dig hit om du redan anmält dig till den utbildningen. Anmälan till den här utbildningen är för de som ENDAST önskar att gå Skaters Music Player.

Skaters MusicPlayer (SMP) är ett program som stödjer import av åkarnas musik från IndTA2.0, ISUCalcFS och StarComp. SMP underlättar arrangörernas hantering av musik under tävling då klass/startordning/åkare/musik automatisk sorteras rätt från ovan nämnda system. All musik till tävlingen (som MP3-filer) laddas ned från IndTA.

Deltagarna ansvarar själva för att ha fungerande uppkoppling samt digitalt hjälpmedel som fungerar att använda. Dator är att rekommenderad men även läsplatta eller smartphone fungerar men kan vara begränsande i sina funktioner. Precis som vid ett fysiskt möte kommer möjlighet till att ställa frågor samt utbyta erfarenheter med andra deltagare att finnas

Säkerställ att du som deltagare har inloggning till din förenings idrottonline-sida samt behörigheter och erforderliga roller i IndTA. Se manual för att skapa inloggning här: https://www.svenskkonstakning.se/globalassets/svenska-konstakningsforbundet/dokument/tavla2/indta/indta2.0---inloggning-och-behorighet-via-idrottonline-20171115.pdf

 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link