Hoppa till sidans innehåll

Träning, tävling, test och läger - vad gäller?

30 APR 2021 16:54
Folkhälsomyndighetens beslut om ändringar i de allmänna råden möjliggör för enstaka matcher och tävlingar utomhus för barn- och ungdomsidrotten. Ändringarna påverkar dock inte förbundets rekommendationer för träning, tävling, test och läger.
  • Skapad: 30 APR 2021 16:54

- Idrottsrörelsen har fått ett förtroende att hålla i gång viss verksamhet. Det är ett förtroende vi ska vårda och det är viktigt att vi alla hjälps åt för att minska smittspridningen. Det innebär att all verksamhet som bedrivs i våra föreningar ska bedrivas utifrån gällande rekommendationer och på ett ansvarsfullt sätt, säger Bertil Ahlqvist, förbundschef.

Folkhälsomyndigheten beslutade den 28 april om ändringar i de allmänna råden som möjliggör för barn och unga födda 2002 och senare att delta i enstaka tävlingar eller matcher utomhus. Ändringarna i de allmänna råden påverkar dock inte svensk konståknings verksamhet eller förbundets rekommendationer för träning, tävling, test och läger.

Mer information om vad som gäller för idrotten just nu:

Tänk på att det är föreningen som är juridiskt ansvarig för sina aktiviteter och att dessa uppfyller gällande lagar, regler, allmänna råd och rekommendationer.


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link