Hoppa till sidans innehåll

TIPS! Webbplatsen Akut skadebehandling - gratis under begränsad tid

27 MAR 2020 16:48
Passa på att att lära dig mer om akut skadebehandling och var väl förbered när tävlingssäsongen kommer igång igen. Under en begränsad tid erbjuder SISU gratis tillgång till deras webbplats Akut skadebehandling.
  • Skapad: 27 MAR 2020 16:48

Akut skadebehandling är ett webbaserat kunskapsmaterial om de vanligaste akuta skadorna och sjukdomstillstånden som idrottsutövare, tränare eller ledare kan ställas inför och hur de ska behandlas.

Så här presenterar SISU webbplatsen: Webben innehåller flertalet instruktionsfilmer kombinerat med texter som ger kunskap och förståelse för skador och sjukdomar. Det finns också frågor att svara på för att testa kunskaperna samt exempel på situationer där du själv eller i grupp kan fundera på hur du skulle agera. Vill du lyssna på ett samtal om ämnet akut skadebehandling finns en intervju där Thomas Lindholm förklarar, fördjupar och ger en del råd till föreningar och tränare. 

SISU erbjuder nu under en begränsad tid gratis tillgång till webbplatsen. Passa på att lära dig mer om akut skadebehandling.

Ta del av webbplatsen Akut skadebehandling.

Skribent: Anna Sundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link