Hoppa till sidans innehåll

Tack för förtroendet att leda svensk konståkning!

27 SEP 2020 16:34
Svenska Konståkningsförbundets styrelse vill efter lördagens förbundsmöte tacka för medlemmarnas förtroende att leda svensk konståknings verksamhet. Fortsatt arbete för trygga idrottsmiljöer samt stärkt kommunikation kommer vara prioriterade områden.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2020 16:34

-Vi tackar för medlemmarnas förtroende att leda Svenska Konståkningsförbundets och därmed ytterst svensk konståknings verksamhet för de kommande två verksamhetsåren.Vi i styrelsen kommer omgående att påbörja arbetet enligt Förbundsmötets beslut om verksamhetsinriktning i linje med strategi 2026, säger Helena Rosén Andersson, nytillträdd ordförande i Svenska Konståkningsförbundet.

Prioriterade områden för styrelsen kommer att vara att:

  • Genomföra den beslutade handlingsplanen som ett första steg i ett förbättringsarbete för trygga idrottsmiljöer för aktiva och trygga arbetsmiljöer för tränare och ideellt arbetande funktionärer.
  • Genomföra en långsiktigt hållbar förbundsutvecklingsplan - med åkaren i centrum.
  • Stärka kommunikation och samarbete mellan förbund, distrikt och föreningar och därmed ytterst med föreningsmedlemmarna.
  • Säkerställa ett professionellt genomförande av VM 2021 i Stockholm som är till nytta för svensk konståkning och befäster vår position som ledande arrangör inom ISU.

Styrelsen vill tacka den tidigare styrelsen för ett gott arbete och ser fram emot att tillsammans med förbundskansli, kommittéer, specialdistriktsförbund, föreningar och funktionärer fortsätta arbetet med att förbättra svensk konståkning utifrån en värdegrundsbaserad organisation där alla – aktiva, tränare och föräldrar och andra ideellt arbetande personer – ska ha möjlighet att vidareutvecklas inom konståkningssporten.

Vi ser fram emot att arbeta vidare med glädje, glöd och gemenskap!

/Förbundsstyrelsen


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link