Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Wernersson

Svenska Konståkningsförbundet söker nya medarbetare

29 OKT 2019 10:52
Vill du arbeta med idrott i en inspirerande och utvecklande miljö på Idrottens Hus i Stockholm? Är du ansvarsfull, självgående, arbetar målinriktat och har god organisationsförmåga? Då kan du vara en av de vi söker.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2019 11:38

Svenska Konståkningsförbundet söker nya medarbetare till förbundskansliet: Administratör till sportavdelningen och kontorsadministratör. Senast 30 november vill vi ha din ansökan, men gärna tidigare. Ansökningar behandlas fortlöpande.

Administratör sportavdelning
Tjänsten innebär ett nära samarbete med sportchefen med ansvar för att anmäla till internationella tävlingar, ansöka om och genomföra olika SF-stödfinansierade projekt inom ramen för sportavdelningens verksamhet och att fungera som chefsstöd till sportchefen. För mer information om tjänsten, klicka här.

Kontorsadministratör
Som kontorsadministratör har du ansvar för bokningar, beställningar, uppdateringar av hemsidan, post- och fakturahantering samt planering samt ansökningar av olika projekt och aktiviteter. Därtill fungerar du som ett chefsstöd gentemot generalsekretaren. För mer information om tjänsten, klicka här.


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link