Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning från Edmonton

21 JUL 2019 17:37
Sommarlägren är i full gång, många har träffat nya kompisar och fått ny inspiration. Vi har fått en hälsning från ett lyckligt gäng från Mörrum som har varit på träningsläger i Edmonton.
  • Skapad: 21 JUL 2019 17:37

Natasja Remstedt, Emma Kivioja och Isabella Vanderlaat har varit på Ice Palace Figure Skating Club i Edmonton och hämtat inspiration tillsammans med sin tränare Susanne Olsson.

 

- Under lägret har vi fått hjälp av flera av tränarna från Ice Palace tränarteam som leds av Ravi Walia.  Vi har fått hjälp med allt det tekniska i hopp.  Vi har också tränat mycket skridskoåkning, bland annat saxningsövningar för att underlätta när vi åker program.  Jag har fått många nyttiga övningar för hoppen men också bra tips och fokuspunkter att jobba med, berättar Natasja Remstedt.

 

Under lägret deltog Natasja, Emma och Isabella i ett spännande event som kallas Summer Camp Olympics. Åkarna delades in i tre lag och tävlade mot varandra i flera deltävlingar.  På bilden nedan ser ni alla i senior gruppen som klätt ut sig inför tävlingen Beach Day.

 

Vi önskar alla inom svensk konståkning en fortsatt trevlig sommar!

Foto: privat

Skribent: Johanna Lagerman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link