Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nikolaj Majorov Delar av förbundsstyrelsen tillsammans med förbundschef Linda Neffler. (Från vänster Peter Levin, Marie Johansson, Linda Neffler, Helena Rosén Andersson, Erika Blom och Kaj Nyman.

Nygammal styrelse satsar framåt

23 SEP 2022 18:11
På helgens Förbundsmöte omvaldes huvuddelen av styrelsen med Helena Rosén Andersson som förbundsordförande. Styrelsen är tacksam för förtroendet och satsar nu framåt.
  • Skapad: 23 SEP 2022 18:11

- Vi ser fram emot att leda och tillsammans med övriga Konståkningssverige utveckla svensk konståkning under de närmaste två verksamhetsåren, säger Helena Rosén Andersson.

Förbundet är på god väg mot målen i Strategi 2026. Under de närmaste två verksamhetsåren har styrelsen fokus på att färdigställa de olika delarna i förbundsutvecklingsplanen.

- Det är positivt att vi har sju kommittéer på plats. Varje kommitté ansvarar för att ta fram förslag i de olika delarna av förbundsutvecklingsplanen. Det handlar bl.a. om föreningsutveckling med föreningslicenser, nytt utbildningsprogram, ny träningsmodell, nytt tävlingssystem och nytt test- och märkessystem - allt med den aktive i fokus. Utifrån detta är jag övertygad om att förbundsstyrelsen successivt under de närmaste två verksamhetsåren kommer att kunna besluta om genomförandet av de olika delarna i förbundsutvecklingsplanen, 

I samband med Förbundsmötet på Bosön utanför Stockholm anordnades också Convention och intresset och engagemanget var stort. Deltagare från hela landet diskuterade och inspirerades.

- Det var otroligt roligt att få träffa alla. Det finns ett fantastiskt engagemang och många goda idéer kring svensk konståknings fortsatta utveckling. Jag och förbundsstyrelsen ser verkligen fram emot säsongen 2022-23, som ju redan har startat upp, och våra olika mötesplatser i form av tävlingar och konferenser.


 

På Förbundsmötet valdes ordförande och styrelse enligt följande:

Ordförande: Helena Rosén Andersson
Ledamöter: Kaj Nyman, Caroline Frank, Erika Blom, Marie Johansson (ny)

I styrelsen ingår även Peter Levin och Fredrik Lagergren som vid Förbundsmötet 2020 valdes på 4 år (t.o.m. 2024)


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link