Hoppa till sidans innehåll

Linda Neffler ny förbundschef

14 JAN 2022 10:32
Den 1 februari 2022 tillträder Linda Neffler som ny förbundschef på Svenska Konståkningsförbundet. Linda Neffler kommer närmast från en tjänst som operativ chef på hälsoföretaget Feelgood. Hon har stor kunskap och engagemang kring idrott och hälsa.
  • Skapad: 14 JAN 2022 10:32

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Linda Neffler. Hon har rätt yrkesmässiga erfarenheter och ett stort engagemang kring idrott och idrottsrörelsen. Hon är rätt person att leda och driva vårt fortsatta utvecklingsarbete på väg mot våra mål och vision, säger Helena Rosén Andersson, styrelseordförande i Svenska Konståkningsförbundet.

47-åriga Linda Neffler från Näsby Park utanför Stockholm har under lång tid arbetat med ledarskap och verksamhetsutveckling på olika företag. Hon och hennes familj är aktiva idrottare och Linda har suttit tio år i styrelsen i en idrottsförening.

-Jag ser otroligt mycket fram emot att börja arbeta med konståkning och att leda förbundet framåt. Jag brinner för att arbeta med människor, hälsa och framför allt idrott. Jag är en driven person som är bra på att gå från ord till handling och få saker att hända, säger Linda Neffler.

Linda Neffler ersätter Ulrika Molin som under en övergångsperiod har gått in som tillförordnad förbundschef. Ulrika Molin kommer att fortsätta att stötta förbundet bland annat genom att arbeta med att söka nya internationella mästerskap till Sverige.

För mer information kontakta:

Styrelseordförande Helena Rosén Andersson, This is a mailto link, 070-896 44 63

Skribent: Anna Sundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link