Hoppa till sidans innehåll

Konståkning på Stockholm Pride – anmäl din förening!

22 JUN 2016 09:47
Svenska Konståkningsförbundet går tillsammans med andra idrotter med i årets Pridetåg för att visa att vi står upp för allas lika värde. Gå med du också!
  • Skapad: 22 JUN 2016 09:47

Lördagen den 30 juli anordnas Skandinaviens största pridetåg i Stockholm – en färgsprakande manifestation för alla människors lika värde, en värdegrund helt i linje med svensk konståkning och svensk idrott. Konståkning är en idrott för alla. Därför bjuder Svenska Konståkningsförbundet nu in alla våra distrikt, föreningar och medlemmar att gå tillsammans med oss i årets Pridetåg. Tillsammans med Riksidrottsförbundet och andra idrotter går vi under parollen ”Idrotten gör Sverige starkare

Vi hoppas att så många som möjligt av er ute i konståkningssverige vill gå med oss och visa att konståkning är en idrott för alla och att vi står upp för allas lika värde. Ta på tävlingsdräkten, häng skridskorna runt halsen eller kom som du är och representera vår idrott! Det är fritt fram att visa upp konståkning precis som vi vill i tåget. Kanske någon är en fena på rullskridskor…?

Tåget startar ca 13:00 på Kungsholmen den 30 juli och beräknas vara färdigt vid 17:30-tiden. Mer information med exakta tider och samlingsplatser återkommer vi med längre fram i sommar.

Vet ni redan nu att detta är något ni vill vara med på, skicka en e-post till This is a mailto link och anmäl ert intresse.

Kom igen nu konståkningssverige, nu visar vi att Idrotten gör Sverige starkare och att konståkning är en idrott för alla!

Skribent: Anna Sundkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link