Hoppa till sidans innehåll

Försening av oberoende utredning

04 MAJ 2020 15:11
På grund av coronaviruset har den externa utredningen blivit försenad. Utredningen kommer att presenteras för styrelsen i slutet av maj.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2020 15:11

Efter detta kommer förbundet att kommunicera resultatet till både medlemmar och media i samband med digitala förbundsdialoger i början av juni.

- Det är givetvis tråkigt att utredningen försenats, men med tanke på omständigheterna så var det inte helt oväntat. Vi hade hoppats på att få ta del av utredningens resultat under helgen och att vi redan denna vecka skulle vara i färd med att ta fram förslag till handlingsplan och förbereda inför Förbundsforum som skulle ha hållits den 16 maj samt viktiga samtal med våra distrikt och föreningar. Nu får vi ställa om till nya datum och digitala mötesplatser, säger Katarina Henriksson, ordförande Svenska Konståkningsförbundet.

Om utredningen

Det var efter en anmälan mot en Stockholmsförening under hösten 2019 samt uppgifter om missförhållanden även i andra föreningar som Svenska Konståkningsförbundet beslutade att tillsätta en extern utredning för att få klarhet i hur det ser ut i svensk konståkning. Utredningen genomförs av externa utredare genom bl.a. enkät och djupintervjuer av medlemmar runt om i landet.

 


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link