Hoppa till sidans innehåll

Förbundsforum 15 augusti – Var med och forma svensk konståknings framtid!

11 AUG 2020 09:32
Ta chansen att vara med och förändra och förbättra svensk konståkning! På lördag den 15 augusti är det dags för Förbundsforum (digitalt), svensk konståknings nya mötesplats för viktiga samtal om hur vi tillsammans kan utveckla svensk konståkning.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2020 09:32

Syftet med förbundsforum är att uppnå ökad kommunikation och transparens inom svensk konståkning. Genom Förbundsforum skapas en ny mötesplats för viktiga samtal om svensk konståknings framtid.

Fokus för Förbundsforum 2020 är trygg idrott utifrån den externa utredningen och förslag till Handlingsplan och Förbundsutvecklingsplan. Förmiddagen ägnas åt den externa utredningens resultat och med på forum finns utredarna Klara Edlund och Magnus Winter för att svara på frågor. Under eftermiddagen delas deltagarna in i grupper för digitala grupparbeten kring åtgärder och förslag till Handlingsplan samt Förbundsutvecklingsplan.

Vi hoppas att alla medlemsföreningar finns representerade. Antalet enheter/datorer från respektive förening är begränsat till fyra för att antalet digitala enheter ska vara hanterbart på detta digitala forum. Det är dock möjligt att vara flera deltagare på samma enhet/dator, så ni kan sitta flera tillsammans framför en dator. Eftersom det är svensk konståknings framtid som ska diskuteras vill vi uppmuntra er föreningar att bjuda in åkare och unga ledare!

Vill du vara med på Förbundsforum? Kontakta din förening! Sista dag för anmälan är den 12 augusti. Länk till anmälan.

Skribent: Anna Sundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link