Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Digitala utbildningar och föreläsningar

05 JAN 2021 18:20
Kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration - Svenska Konståkningsförbundet arrangerar med start i januari digitala kurser och föreläsningar för olika målgrupper inom svensk konståkning.
  • Uppdaterad: 05 JAN 2021 18:20

Svenska Konståkningsförbundet kommer under våren bjuda in till flera utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk , skapas möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration inom svensk konståkning.

-Redan nästa vecka startar en digital utbildningsserie för tränare på temat ledarskap och coaching. För åkare hålls samma vecka en föreläsning om Motivation med Anneli Östberg. Föreläsningen kommer handla om hur motivation och lust till utveckling påverkas när förutsättningar förändras. Vi kommer även ha en föreläsning om hur man på ett matematiskt sätt kan använda IJS system för att optimera sitt program men också sin målsättning, planering och strategi, berättar Anna Burvall, interim sportchef.

Information om aktuella och kommande digitala föreläsningar och utbildningar publiceras kontinuerligt på hemsidan. Antalet platser till föreläsningar och utbildningar kommer vara begränsade - först till kvarn.

Skribent: Anna Sundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link