Hoppa till sidans innehåll

Uppsala Allmänna Konståkningsklubb tar hem värdechecken på 150.000 kr!

04 NOV 2015 09:00
No Fall-kampanjen 2015 är avslutad och vinnaren är utsedd. Uppsala Allmänna Konståkningsklubb (UAKK), är med hjälp av värdechecken nu ett steg närmre att kunna göra skridskoåkning tillgängligt för funktionsnedsatta i Gränby ishallar.

  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:22

Efter mycket övervägande och i hård kokurrens har juryn, bestående av representanter för Svenska Konståkningsförbundet och samarbetspartners, beslutat tilldela Uppsala Allmänna Konståkningsklubb den utannonserade värdechecken på 150.000 kronor. Checken skall användas vid installation av fallskyddet/hoppselen No Fall och skall nyttjas före utgången av 2016.

Juryns motivering lyder enligt följande: 

Uppsala Allmänna Konståkningsklubb (UAKK) uppvisar ett mycket starkt engagemang i mötet med målgruppen, personer med funktionsnedsättning och dess företrädare. Med kreativa idéer för extern finansiering och en mycket god dialog med Uppsala kommun, har föreningen särskilt utmärkt sig i sin framåtanda för att få till stånd en No Fall installation i Gränby ishallar.

- Uppsala Allmänna Konståkningsklubb är otroligt glada för det värdefulla bidrag värdechecken ger oss! Checken innebär att vi kan ta viktiga steg mot att göra skridskoåkningen tillgänglig för funktionsnedsatta barn i vår ishall. Vi vill tacka Svenska Konståkningsförbundet med samarbetspartners för att bland många starka kandidater ha valt vårt kampanjbidrag! säger Svante Hagström, styrelseledamot i UAKK.

Stort grattis UAKK och tack till alla deltagande föreningar!

Skribent: Anna Sundkvist

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link