Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Understanding IJS Scoring

07 JAN 2021 12:21
Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till digital föreläsning om hur bedömningssystemet IJS kan användas matematiskt för att optimera tävlingsprogram men också för målsättning, planering och strategi för träning och tävling.
  • Skapad: 07 JAN 2021 12:21

Med målsättning att ge inspiration och nya infallsvinklar för tävling och träning bjuder Svenska Konståkningsförbundet in till digital föreläsning med matematikern Elliot Schwartz om hur man på ett matematiskt sätt kan använda IJS system för att optimera sitt program men också sin målsättning, planering och strategi.

Elliot Schwartz (USA) har lång erfarenhet som teknisk funktionär och är ISU DVO och domare i singel, par och synkro. Han är vice ordförande i Amerikanska Konståkningsförbundets utbildningskommitté och håller regelbundet föreläsningar om matematikens betydelse inom konståkning. Föreläsningen hålls på engelska och riktar sig till tränare anslutna till en svensk konståkningsförening på alla nivåer och till aktiva konståkare (över 14 år).

Här hittar du inbjudan till föreläsningen och här anmäler du dig. Antalet platser är begränsade, först till kvarn.


 

Svenska Konståkningsförbundet kommer under våren bjuda in till flera kortare eller lite längre utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Vi vill genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk skapa möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration! Här hittar ni information om alla digitala föreläsningar och utbildningar som vi anordnar. Antalet platser till föreläsningar och utbildningar kommer vara begränsade - först till kvarn.

Skribent: Anna Sundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link