Hoppa till sidans innehåll

Ordförande inför säsongen 2013-2014

09 SEP 2013 10:48
Svenska Konståkningsförbundets ordförande, Katarina Henriksson, ger en nulägesrapport inför säsongsstarten.
  • Skapad: 09 SEP 2013 10:48


Vi har haft en otroligt fin sommar och nu har säsongen dragit igång igen mitt i sommarvärmen! JGP tävlingarna har startat och landslagsuttagning, utbildningshelg samt ett nationellt pojksammandrag har redan genomförts.

Under utbildningshelgen passade styrelsen på att ha styrelsemöte och möte med SDF-ordföranden. Det var också ett bra tillfälle att träffa många föreningsledare och lyfta fram och prata om vår värdegrund.

Våra ledord är GLÄDJE, GLÖD & GEMENSKAP. I dokumentet Konståkningen Vill kan ni läsa vad många av våra medlemmar tycker att dessa värdeord står för.

Vår värdegrund "Konståkningen Vill 2013-2014", finns nu att ladda ned från vår hemsida.

Carina Skoog har börjat sitt nya arbete på SOK och Anna Hörnqvist tar över Sportchefstjänsten denna vecka. Caroline Andersson är också ny på kansliet och ska arbeta tillsammans med Camilla Fredman, som kommer att övergå till EM-arbetet så småningom. Jag vill önska dem alla lycka till!

Under sommaren har våra svenska tekniska funktionärer erhållit en hel del internationella uppdrag. Bland annat kommer Anna Burwall att vara teknisk specialist (TS) på Junior-VM. Mona Jonsson har fått ett oerhört fint uppdrag som skiljedomare under OS i Sotji. Vi ska vara stolta och glada över att vi har så duktiga funktionärer.

Erik Kristensen arbetar vidare med EM 2015 i Stockholm samt med The Nordics i Uppsala. Jag vill påminna om att ni kan anmäla er som volontärer direkt via hemsidan. Det är fantastiskt kul att arbeta under mästerskap, så missa inte chansen!

Den enkät som den svenska idrottsrörelsen genomförde i våras presenterades under utbildningshelgen förra veckan. Den visar på att vi gör många bra saker men att vi fortfarande måste bli bättre, framför allt på att kommunicera vad vi står för och vad vi vill med svensk konståkning.

Jag önskar alla lycka till inför den spännande OS-säsongen och att vi tillsammans stärker våra föreningar!

Katarina Henriksson

Ordförande SKF

 

 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link