Hoppa till sidans innehåll

Nominera mera!

13 APR 2010 09:00
Senast den 15 april det året Årsmötet hålls ska DF och föreningar nominera kandidater till valberedningen. Det är nu på torsdag! Ta chansen att påverka svensk konståkning och föreslå kandidater!
  • Skapad: 13 APR 2010 09:00

 

Den 5 juni i år kommer förbundsmötet för Svenska Konståkningsförbundet att äga rum. Under detta möte väljs förbundsstyrelsen. Styrelsen, som utses av förtroendevalda, ska med gemensamma krafter leda ett växande konståkningsförbund mot nya djärva mål.

Valberedningens mål är att i samarbete med klubbar och distrikt kunna ge förslag på kandidater. Valberedningen ber er därför att inkomma med förslag på kandidater som tillsammans kan arbeta för att skapa en bra grund för Sveriges konståkning och generera möjligheter till fortsatt utveckling för sporten.

Följande styrelseledamöters, jämte ordförande Maria Meyer-Martins, mandatperiod går ut 2010:

Peter Levin

Carina Kelly

Anna Lundström

Ann-Britt Wallin 

Gunilla Nilsson kommer pga utlandsflytt ställa sin plats till förfogande, varför dessutom ett fyllnadsval på två (2) år ska göras för henne.

Valberedningen består av ordförande Jane Gustavsson-Lago (tränare och f d åkare) samt ledamöterna Ingemar Johansson (förälder till åkare) och Weronica Rosenlöw (f d åkare och domare).

Vet du någon som skulle vilja föra förbundet framåt eller är du kanske själv intresserad? Hör i så fall gärna av dig till någon i valberedningen:

Jane Gustavsson-Lago: This is a mailto link

Ingemar Johansson: This is a mailto link

Weronica Rosenlöw: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link