Hoppa till sidans innehåll

Konståkning på Arlanda

19 FEB 2010 12:25
Svenska Konståkningsförbundet har i dagarna två funnits på Arlanda i utställningen "Olympic Airport". Tillsammans med andra olympiska vinteridrotter har förbundet marknadsfört svensk konståkning genom att bland annat erbjuda uppvisning, skridskoåkning på plastis och test av "snurrplatta".
  • Skapad: 19 FEB 2010 12:25

 

Nordic Ice, en av Svenska Konståkningsförbundets samarbets-partners, hade lagt ut en ca 20 kvm stor plastis i Sky City. Där kunde förbipasserande låna skridskor och prova på konståkning - en aktivitet som lockade många.

Utöver detta bjöds på fin uppvisning av Andreas Nordebäck, Solna Konståkning och Magdalena Fors, Stockholms KK. Till medryckande musik av bl a Michael Jackson charmade de Arlandas resenärer. Ett mycket uppskattat inslag!

Se film från deras framträdande här.

Generalsekreterare Per Adler berättar:

- Intresset för vår idrott bland passagerare och besökare på Arlanda har varit väldigt stort. Många har snörat på sig låneskridskor och vågat sig ut på plastisen och haft jättekul. Även "snurrplattan" har använts flitigt och alla inser att det inte är så enkelt som det kan se ut på TV att göra hopp och piruetter.

Svenska Konståkningsförbundet var representerat i Sky City på Arlanda den 16-17 februari.

För att läsa mer om Olympic Airport, klicka här.

Skribent: Malin Jarl

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link