Hoppa till sidans innehåll

Kompisdag i Uddevalla

26 OKT 2017 18:53
Förra helgen höjdes stämningen i Uddevalla ishall när föreningen bjöd in till kompisdag där barnen välkomnades på isen av Disney-prinsessor.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2017 18:54

Uddevalla Konståkningsförening kom på idén att anordna en kompisdag, där alla barn i skridskoskolan fick bjuda med sin en kompis eller flera för att ha skoj på is och prova på skridskoåkning. Även de yngre grupperna i föreningen fick bjuda med en kompis.

 

- Efter lite spånande kom vår tränare Anne-Louise på att Disneys prinsessor kanske hade varit kul om de kom ut på isen och då tog det fart, berättar Uddevallas ordförande Marie Högesjö.

- En fin flyers gjordes och vi bestämdes att alla skridskoskoletränare skulle vara utklädd till en figur. Vi har ju en hel del i vårt kostymförråd. Föräldrar och vår skridskoskolekommittee styrde upp utlämning av kostymer, bakade bullar och fixade allt.

- Det var en fantastisk stämning i ishallen, barnen kom förväntansfulla och det var bara glädje i ögonen. Härlig musik från Disneyfilmer spelades.  Sen kom alla tränare ut i alla möjliga figurer. Tränarna tog detta på största allvar och gjorde det till en jättetrevlig tillställning för barnen, förklarar Marie.

 

Uddevalla Konståkningsförening hade många nya barn som kom och provade på denna dag och alla tyckte det var jättekul, både gamla och nya barn. För tränarna var det extra kul att jobba i  skridskoskolan denna dag.  En mycket lyckad eftermiddag i ishallen för våra yngsta, avslutar Marie.

 

Fotgraf: Jennie Högesjö

 


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link