Hoppa till sidans innehåll
Foto: Adrian Pehrson

Julhälsning från förbundets ordförande

23 DEC 2015 09:51
Katarina Henriksson, ordförande i Svenska Konståkningsförbundet, ser tillbaka på ett fint konståkningsår och blickar framåt mot ett 2016 som lovar minst lika gott!
  • Skapad: 23 DEC 2015 09:51

Hej!

Tack alla för ett framgångsrikt konståkningsår. Jag hoppas ni hade en fin SM-vecka och njuter julens bestyr, ljus och dofter.

När vi ses och hörs igen är det dags för EM i Bratislava, det är knappt en månad kvar! Efter fjolårets succé bland damerna har vi tre damer och en man som tävlar där.

Samtidigt som SM-veckan pågick GP-finalen i Barcelona och där deltog de fem bästa nationerna i synkro, Sverige representerades av Team Surprise.

De kommer även att tävla i Shanghai till våren i en ny tävling där Short Track och synkro tävlar samtidigt. 

Vi har fått ett utökat stöd från RF i syfte att stärka och stötta föreningar, tränare och SDF för att det överallt i Sverige ska bedrivas bra och sund konståkningsverksamhet i enlighet med Idrotten Vill och Konståkningen Vill. Stödet innebär att vi kan deltidsanställa en projektledare under två år med start någon gång i januari/februari 2016.

Ett viktigt arbete som vi måste fortsätta för att vi ska kunna vara Synligare, Starkare & Stoltare.

Våra ledord Glädje, Glöd och Gemenskap ska genomsyra allt vi gör, och det är viktigt att alla våra medlemmar känner att vi också lever efter de ledorden.

Jag önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot nya fina framgångar under 2016!

 

Katarina Henriksson

Förbundsordförande 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link