Hoppa till sidans innehåll

Svea Cup


Finalen för Svea Cup arrangeras i samband med en klubbtävling. Tävlingen alternerar mellan de tre distrikten. Den förening i Svealand som arrangerar en klubbtävling sist på säsongen tilldelas tävlingen.

Svea cup är cup för Svealands åkare i följande klasser: Ungdom B 13, Ungdom B 15 1, Junior B1 samt Senior B1 (flickor/pojkar, damer/herrar).

Det behövs ingen särskild anmälan för att delta i cupen utan åkare/klubb som är berörda rapporterar löpande in sina resultat till respektive distrikt. Resultatet ska styrkas med en resultatlista. 

Varje åkare får räkna de två högsta poängen från samtliga av de svenska klubbtävlingar som de deltagit i under säsongen före anmälningstiden till finalen för Svea cup går ut.

I finalen för Svea cup kommer varje klass att innehålla max 12 åkare och respektive distrikt har fyra var av dessa platser. Platserna tillfaller de åkare som har de fyra högsta poängen när de summerat två av sina tävlingar från säsongen.

Om ett distrikt inte kan fylla sina fyra tilldelade platser får inte den platsen fyllas av ett annat distrikt utan det blir färre åkare som startar i klassen.

När uttagningen är klar görs anmälan till tävlingen av åkarens klubb i IndTA.  

Uppdaterad: 25 FEB 2016 23:45

Postadress:
Östra Svealands Konståkningsförbund
Leila Tahvanainen, Björnfällsvägen 37
722 42 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ostrasvealand@hotmai...

Se all info