Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till sammandrag för isdans & synkro

20 MAR 2022 12:39
ÖGKF hälsar välkommen till sammandrag för isdans & synkro i Växjö den 8-10 april. Alla åkare med minst Basic 1 eller högre är välkomna. Ingen erfarenhet av isdans eller synkro krävs.
  • Skapad: 20 MAR 2022 12:39

Vår huvudtränare kommer att vara Aliki Stergiadu. Aliki är en teknisk specialist på internationell nivå för isdans. Under sin tävlingskarriär var hon och hennes partner Junior VM-mästare. Som isdansare på seniornivå deltog hon och hennes partner både på VM och OS. Hon tillför både passion och fantastisk teknisk kunskap om isdans. Vi är väldigt lyckligt lottade att ha henne med i vårt sammandrag.

Sista anmälningsdag är måndagen den 28 mars.

Kostnad för helgen är 1500 kr, endast lördag 800 kr. I avgiften ingår lunch och fika (Åkare från ÖGKF-distriktet får 30 % rabatt).

Isdans träning är ett bra sätt att förbättra dina skridskofärdigheter och programkomponentpoäng! Schemat kommer att inkludera skridskotekniker för isdanspar, solodans och synkro. Både solodans och synkro-disciplinerna är också ett fantastiskt sätt att förlänga din skridskokarriär. Vi hoppas att du vill följa med oss ​​på en rolig helg.

Länk till anmälan

Skribent: Johan Ljungdahl
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östra Götalands Konståkningsförbund
Ulrika Ljungdahl, Observatoriegatan 66 a
554 48 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande.ogkf@gmai...

Se all info