Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Viktig tävlingsinformation hösten 2020 med anledning av Covid 19.


Information från SKF: 

Möjligheten att arrangera tävlingar gäller med stora begränsningar. Om idrottsrörelsen tar sitt ansvar och minskar risken för smittspridning ökar chansen att idrotten kan återgå till normalare förhållanden efter årsskiftet. Riktlinjerna gäller samtliga tävlingsformat och kan i lämpliga delar även tillämpas vid andra aktiviteter som träning, tester eller läger..

Vi vill påtala att det är

  • Anmälande föreningarnas ansvar att informera sina åkare och tränare om vad som gäller utifrån riktlinjerna när föreningen är på tävling.
  • Arrangerande förenings ansvar att se till att riktlinjerna efterlevs i samband med tävling/och eller annan aktivitet.

Förbudet om max 50 deltagare gäller inte så länge det inte finns publik. Innehåller i riktlinjerna utgår från att ingen publik har tillträde, vilket möjliggör fler än 50 idrottsdeltagare i tävlingen. Åkare som genomfört sitt program får vara kvar i ishallen och följa tävlingen så länge den egna tävlingsklassen pågår, förutsatt att det finns tillräckligt med läktarplats för att hålla minst 1,5 m mellanrum. Direkt när en tävlingsklass är avslutad ska samtliga klassens deltagare inklusive tränare lämna ishallen.

Vi vill också passa på att informera om att Ungdoms SM och RM planeras att genomföras i samband med Elitseriefinalen för seniorer och juniorer vecka 14 2021.

Läs mer här::
Riktlinjer för genomförande av tävlingar

Uppdaterad: 06 OKT 2017 18:38 Skribent: Maria Seeman

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info