Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Hjälp till att stödja forskningen om idrottspsykologiskt stöd

22 FEB 2021 18:41
Enkäten är helt anonym, tar 3-15 minuter att svara på, riktar sig till idrottare som är 16 år eller äldre och som har tävlat eller fortfarande tävlar. Om du själv tävlat inom en idrott får du hemskt gärna svara på den!
  • Skapad: 22 FEB 2021 18:41

Vi fick ett brev som vi uppmuntrar och önskar att ni vill deltaga genom att svara på enkäten:

" Mitt namn är Linda, jag är gammal konståkare, tränare, domare och snart examinerad psykolog från Karolinska institutet. Jag genomför tillsammans med ett forskningsteam på Karolinska institutet en studie där vi undersöker idrottspsykologiskt stöd. Forskningen är i dagsläget begränsad när det kommer till hur det idrottspsykologiska stödet ser ut i Sverige. Bland annat vad det finns för idrottspsykologiska interventioner att erbjuda idrottare, vad effekterna av insatserna/stödet är och idrottares inställning/möjlighet till stöd. Denna studie består bland annat av en enkätundersökning som är en del av ett större projekt med flertalet forskare och psykologer inblandade som brinner för att utveckla idrottspsykologin, dess insatser och att hjälpa idrottare utvecklas och må bra. Jag och resten av forskningsteamet skulle starkt uppskatta om ni kan stötta vår forskning genom att sprida denna enkät vidare på alla sätt som kan tänkas. Via hemsida, mail, sociala medier eller vad som, för att få så många idrottare/fd idrottare som möjligt i Sverige att svara. Enkäten är helt anonym, tar 3-15 minuter att svara på, riktar sig till idrottare som är 16 år eller äldre och som har tävlat eller fortfarande tävlar. Om du själv tävlat inom en idrott får du hemskt gärna svara på den!

Vi frågor tveka inte att höra av dig till mig, Linda eller till Ansvarig forskare Tobias Lundgren, psykolog och docent i klinisk psykologi This is a mailto link tel: 070-6124555 

Här kommer länken.

https://redcap.ki.se/redcap/surveys/?s=4TMLCEYANL

  

Tack på förhand!  

 

Mvh Linda Gustafsson Björverud   

This is a mailto link

070-871 74 94Skribent: Maria Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info