Hoppa till sidans innehåll

Återblick på Tävlingar i Mars

31 MAR 2022 23:54
Fullt upp med tävlingar i Mars. Med bland annat Synkro SM, Singel VM och JVM i Synkro.
  • Uppdaterad: 31 MAR 2022 23:54

Vilken konståkningsfest vi har kunnat njuta av. Vi kunde uppleva ett VM ifrån Montpellier där världsåkarna äntligen fick åka på ett världsmästerskap inför publik och där Josefin Taljegård representerade Sverige. Josefin fick åka båda sina program och efter en fin prestation i korta fick vi njuta av hennes Joker i friprogrammet i finalen. Det var en fröjd att se bland annat Josefins energi och utstrålning, något som inte bara uppmärksammades av domarna utan har fått många internationella tittare att applådera. Josefin slutade på en fin 21a plats.

Vi kunde även njuta av ett JVM. Team Spirit var ett av två lag som representerade Sverige i Innsbruk på JVM för synkroniserad konståkning. Även de spred och energi och karaktär i sin Tango Amore och dramatik och glädje i sitt härliga Raindanceprogram. De slutade på en fin 7:e plats.

Även om tävlingssäsongen går mot sitt slut har vi förutom SM som går i Borlänge två tävlingar kvar i distriktet, VFKK Kristallen, A-tävling 2-3 april och Askimspiruetten, Stjärntävling 23-24/4. På SM den den 7-10 april har sju åkare ifrån distriktet kvalificerat sig att delta.

Vi önskar alla deltagare och funktionärer ett stor lycka till!

Skribent: Julien Leclerc
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info