Hoppa till sidans innehåll

Åkarråd och Tränarråd - Säsong 21-22

31 AUG 2021 22:34
  • Uppdaterad: 31 AUG 2021 22:34

Nu fortsätter vi och bjuder in distriktets aktiva konståkare och tränare till åkarråd och tränarråd. Initiativet är en aktivitet förankrad med SKF inom ramen för den handlingsplan som är framtagen för förbättringsarbete inom sporten.

Åkarråd : 

Vi vill med Åkarrådet skapa större delaktighet för de aktiva och möjlighet för dem att forma den konståkning de själva vill vara en del av. Fostra ambassadörer för glädje, glöd och gemenskap. Det ska vara naturligt att föra fram sina synpunkter och önskemål inom konståkningen och känna sig lyssnade på.

Åkare kan vara med enstaka gång eller flera gånger. Presentation/film varieras vid varje tillfälle och deltagarna kommer själva att kunna styra mycket av diskussionen. Givetvis hjälper vuxna till att hålla dialogen levande.

Följande träffar är planerade:

  • Tisdag 7 sep, 18-19 Digital
  • Söndag 10 okt,14-15 Fysisk träff i samband med Framtidshoppet
  • Tisdag 9 nov, 18-19 Digital
  • Onsdag 8 dec, 18-20 Fysisk alternativ Digital. Träff i samband med Framtidshoppet för samtal om kost och träningmed RF-SISU.

Tränarråd :

Tränarrådet är tänkt att utgöra en plattform för tränare från olika klubbar inom distriktet att samlas, ta in kortare utbildningspass och delta i diskussioner kring glädje, glöd och gemenskap.

Det ska vara naturligt att föra fram sina synpunkter och önskemål inom konståkningen och känna sig lyssnade på.

Förhoppningen är att nå minst två tränare från varje klubb till varje tillfälle, gärna fler för att få riktigt god effekt.

Följande träffar är planerade:

  • Tisdag 7 sep :  19-20 Digital
  • Söndag 10 okt : 14-15 Fysisk träff i samband med Framtidshoppet
  • Tisdag 9 nov :19-20 Digital
  • Onsdag 8 dec : 18-20 Fysisk alternativ Digital. Träff i samband med Framtidshoppet för samtal om kost och träningmed RF-SISU.

Anmälan : 

Anmäl genom att skicka namn, e-post och önskat/önskade tillfällen till This is a mailto link, så återkommer vi med kallelse inklusive länk för att ansluta digitalt. Skriv gärna Åkarråd eller Tränarråd i ämnesraden. Eller anslut direkt på länk som föreningens styrelse får från GKF.

Skribent: Julien Leclerc
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info