Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Halv8 hos RF-SISU

01 APR 2022 00:01
Ledarskapsveckan Halv8 hos oss! Den 4-7 april genomförs vårens ledarskapsvecka med fyra spännande föreläsare. Alla föreläsningar är kostnadsfria och går att följa på plats eller digitalt.
  • Skapad: 01 APR 2022 00:01

4/4 Jonas Peterson

Jonas Petersson är tidigare landslagschef i Svenska längdskidlandslaget och numera ordförande i Borås GIF – Knektås. ​ ​Jonas förening har byggt en fantastisk verksamhet och utvecklats enormt under senare tid. I sin föreläsning kommer Jonas att prata om det ideella ledarskapet, om hur alla kan bidra med något. Han förmedlar sitt ledarskap i organisationen och de nycklar han tror har bidragit till att Borås GIF – Knektås blivit den förening dom är idag.

Plats: Lassalyckan, Ulricehamn eller digitalt. 

Tid: 19.30-21.00

Till anmälan

5/4 Hanna Falk

Hanna Falk, f.d. elitskidåkare från Ulricehamn, har representerat det svenska skidlandslaget i flera år där hon tagit flera pallplatser i världscupen. Efter sin landslagskarriär gjorde Hanna en långloppsatsning tillsammans med Lager 157 SkiTeam.

I sin föreläsning berättar Hanna om sin karriär och den resa hon har gjort under åren. Hanna kommer också prata om ledarskap och hur det har påverkat henne under åren.

Plats: Aspögård, Skövde eller digitalt. 

Tid: 19.30-21.00

Till anmälan

6/4 Mattias Hoppe och Oskar Örn

Mattias, tidigare wakeboard proffs och Oskar, tillhörande parkoureliten, kommer ta er igenom en föreläsning kring vikten av prestationslös fysisk aktivitet. Är det dags att börja se på rörelse på ett nyanserat sätt?

Båda har i stort sett lekt sig fram till att tillhöra den absoluta eliten. Numera utbildar dom inom rörelseglädje och kroppskontroll, men vad innebär egentligen det? Häng med på en känslosam historia och filosofin bakom alternativa aktiviteter som de båda praktiserar.

Plats: Bohusgården, Uddevalla eller digitalt. 

Tid: 19.30-21.00

Till anmälan

7/4 Carin Hamnlund Fritzell

Carin är före detta elitaktiv inom judon med b.la. 8 SM guld och 10 år i landslaget. Efter sin aktiva karriär har hon haft uppdrag som ideell tränare/ledare i förening och varit anställd som tränare på Riksidrottsgymnasiet Judo i över 10 år innan hon blev sportchef och tränarutvecklare för Norska Judoförbundet. Carin kommer i sin föreläsning prata om vägen till och vikten av ett hållbart ledarskap oavsett om ledarskapet är ideellt eller en profession. Vikten av att reflektera över sitt ledarskap kommer att genomsyra föreläsningen.

Plats: Grand Hotel Bakfickan, Alingsås eller digitalt. 

Tid: 19.30-21.00

Till anmälan

Skribent: Julien Leclerc
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info