Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs Konståkningsförbund

Framtidshoppet säsong 2021-2022 - Höst 2021

Onsdag vecka 49 : Kost och träning med RF-SISU + åkarråd/tränarråd

Framtidshoppet,en fantastisk möjlighet att få fler infallsvinklar inom sporten och hitta inspiration att stanna kvar inom konståkningen så länge som möjligt både för åkare och tränare. Vi siktar på träffar under hösten och har fastställt programmet för hösten 2021. Det blir inspirerande föreläsningar i samarbete med RF-SISU och självklart is-aktiviteter där vi tar hjälp av tränare från distriktet och utanfördistriktet.

För vem?
För åkare, födda 2007 eller tidigare och med lägst Basic 2, och tränare. Eventuell gruppindelning görs efter ålder och vid enstaka is-samlingar efter kunskapsnivå för åkaren.

Målsättning:
Att över klubbgränser och discipliner förena distriktets åkare och tränare genom lärorika och spännande utbildningar både på och utanför isen. Framtidshoppet svarar också upp mot SKFs uttalade strävan att låta aktiva prova flera discipliner, för att i vidare bemärkelse expandera konståkningen. Eftersom vi vänder oss tillaktiva i tonåren och uppåt, tror vi att några deltagare kommer vara både åkare och tränare, vilket vi ser som mycket positivt.

Länk till Anmälan 

Kontaktuppgifter

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266145
E-post: info@skategoteborg.c...

Se all info