Hoppa till sidans innehåll

Svenska Konståkningsförbundet årets miljöförbund

07 JUN 2022 13:17
Stort tack och grattis till Strömstad Tanums Konståkningsklubb och Tjörns Konståkningsklubb som bidrog till förbundets utmärkelse
  • Skapad: 07 JUN 2022 13:17

Stort tack och grattis till Strömstad Tanums Konståkningsklubb och Tjörns Konståkningsklubb för deras insats i Städa Sveriges miljöprojekt 2021. 

Bohuslän-Dals Konståkningsförbund var representerad av Strömstad Tanums Konståkningsklubb och Tjörns Konståkningsklubb när Svenska Konståkningsförbundet för andra året i rad utnämndes som årets miljöförbund, en utmärkelse man detta år delar med Svenska Roddförbundet då förbunden hade lika stor föreningsmedverkan i Städa Sveriges verksamhet. Totalt har 12 konståkningsföreningar deltagit i Städa Sveriges miljöprojekt under 2021.

Vill din förening vara med och Städa Sverige?

Genom städuppdrag för Städa Sverige kan ni som förening eller lag göra en stor skillnad för miljön, samtidigt som ni får en ekonomisk ersättning som ni kan använda för att uppfylla era drömmar. Städa Sverige jobbar för att kunna ge så många föreningar som möjligt städuppdrag. Vi städar vägar, vatten, kuster, kommuner och naturområden.

Vill din förening vara med och göra en insats för miljön? Anmäl er till Städa Sverige! Mer information hittar ni här.

Bohuslän-Dals Konståkningsförbund hoppas att samtliga föreningar i distriktet hakar på detta miljöprojekt i framtiden.


E-post: This is a mailto link

Postadress:
Bohuslän-Dalslands Konståkningsförbund
c/o Alexandra von Essen, Idrottsgatan 26
462 36 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +46707321442
E-post: bohuslandalskf@gmail...

Se all info