Hoppa till sidans innehåll

Aktuella kurser, läger och sammandragALLA CENTRALA KURSER, LÄGER OCH SAMMANDRAG
FAKTURERAS. ÄR DET DIN FÖRENING SOM SKA BETALA, MÅSTE DU ÄVEN HA DIN FÖRENINGS ORGANISATIONSNUMMER FÖR ATT KUNNA ANMÄLA. 

HUR MAN ANMÄLER (använd helst webbläsarna Internet Explorer, Firefox eller Chrome, INTE Safari)

1. VÄLJ VILKEN KURS/LÄGER/SAMMANDRAG DU VILL GÅ. ALLA FINNS LISTADE NEDAN UNDER RUBRIKEN "SÖKRESULTAT". DU KAN ÄVEN SÖKA UPP DISTRIKTENS REGIONALA UTBILDNINGAR HÄR. VILL DU SE ALLA, MÅSTE DU VÄLJA "HELA SVERIGE" SOM ALTERNATIV I SÖKRUTAN "UTBILDNINGAR I DITT DISTRIKT".

2. KLICKA PÅ "ANMÄL DIG DIREKT". LÄS MER INFO OM KURSEN.

3. TRYCK PÅ "ANMÄL DIG HÄR".

4. LÄGG TILL DIG/DE DU SKA ANMÄLA. DU MÅSTE HA FULLSTÄNDIGT PERSONNUMMER TILLGÄNGLIGT (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) SAMT POSTADRESS FÖR ALLA DU SKA ANMÄLA. TRYCK PÅ "SPARA OCH LÄGG TILL".

5. FORTSÄTT MED ÖVRIGA STEG (TOTALT 6 ELLER 7 STEG ATT GÅ IGENOM). OBSERVERA ATT DU MÅSTE KLICKA PÅ "NÄSTA" PÅ VARJE SIDA. PÅ FLIKEN SOM HETER "GRANSKA" FINNS DET LÄNGST UPP OCH LÄNGST NER TILL HÖGER EN GRÖN RUTA SOM HETER "SKICKA IN ANMÄLAN". FÖRST NÄR DU TRYCKT PÅ DEN RUTAN ÄR ANMÄLAN INSKICKAD OCH REGISTRERAD!

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Nya Tekniska Specialister (TS)

Rollen som Teknisk Specialist (TS) innebär att man ingår i tävlingens tekniska panel och är den som identifierar varje tekniskt element som åkaren utför.

 

Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-29 - 2019-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Nya Tekniska Kontrollanter (TC)

Som Teknisk Kontrollant (TC) ansvarar man för tävlingens tekniska panel och är därmed ytterst ansvarig för bedömningen av det tekniska innehållet i varje åkares program. Man arbetar i ett team tillsammans med de tekniska specialisterna (TS), dataoperatören och videooperatören.

Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-29 - 2019-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

IndTA2.0 & Skaters MusicPlayer

IndTA är ett webaserat verktyg för tävlingskalender och anmälan till tävlingar. I IndTA finns även exportmöjligheter för import till Wizzard och StarComp. Alla tävlingsarrangörer måste kunna hantera delen med tävlingskalender och alla föreningar som har deltagare på tävlingar måste kunna hantera anmälningsfunktionen. Inför säsongen 2018/2019 lanserades flera nya funktioner så som betalfunktion och tillval.

Skaters MusicPlayer (SMP) är ett program som stödjer import av åkarnas musik från IndTA2.0 till ISUCalcFS. SMP underlättar arrangörernas hantering av musikfilen som laddas ned från IndTA.  


Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-30 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Uppgradering TS/TC

Uppgradering för TS och TC med Nationell Tävlingslicens. 
Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-30 - 2019-09-01 Plats: Quality Hotel Globe Mer information på kurssidan
Till anmälan

Arrangörsutbildning 2019 - Tävlingsledning

En utbildning för projektledarrollen som tävlingsledare. Tävlingsledning innehåller en genomgång av IndTA2.0 och Skaters MusicPlayer och startar därför fredag eftermiddag. 

Utbildningen behandlar tävlingssystemen: A-tävlingar, Klubbtävlingar och förbundstävlingar. 

Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-30 - 2019-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Data-/videooperatörer (RT DVO) - Stockholm

Data-/videooperatören (DVO) är en viktig del i framtagandet av ett korrekt tävlingsresultat. Man ingår i den tekniska panelen, där man arbetar i ett team med Teknisk Kontrollant (TC) och Tekniska Specialister (TS).

Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-31 - 2019-09-01 Plats: Quality Hotel Globe, Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Arrangörsutbildning 2019 - Wizard/ISUCalcFS

 ISUCalcFS och Wizard tas i bruk fr.o.m. säsongsstarten 2019/2020. ISUCalcFS ersätter ClubCompFS för resultatframställan på A- och klubbtävlingar. Utbildningen är obligatorisk för alla föreningar som ska arrangera klubb- och/eller A-tävling innan tävlingen genomförs. Att vara Calcoperatör och arbeta med framställan av resultatet är en fristående funktion i ISUCalcFS. Inmatningen av element  i ISUCalcFS sker av DO (datoroperatör)/DVO (data-/videooperatör) som är en egen funktion. Se dessa utbildningar för mer information.
Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-31 - 2019-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Återcertifiering TS/TC

Detta är kursen för Tekniska Specialister (TS) och Tekniska Kontrollanter (TC) som måste återcertifiera sig var tredje år. 
Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-31 - 2019-09-01 Plats: Quality Hotel Globe Mer information på kurssidan
Till anmälan

Arrangörsutbildning 2019 - Evenemangsutveckling

Kursen vänder sig till erfarna tävlingsledare eller andra personer med ansvar i tävlingsorganisationen som är redo att ta sina tävlingar till nästa nivå!


Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-31 - 2019-09-01 Plats: Quality Hotel Globe, Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan

Arrangörsutbildning 2019 - Stjärntävling

Det här det allra första steget i tävlingsledarutbildningen. Här tas grunderna i projektledarrollen för tävlingsarrangemang upp. Genomgången kurs är ett krav för att föreningen ska stå som ansvarig arrangör för stjärntävling. I utbildningen ingår även genomgång i resultatberäkningssystemet StarComp samt i tävlingsadministrativa systemet IndTA.

Kontaktperson: Caroline Svedenvik Datum: 2019-08-31 - 2019-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link