Hoppa till sidans innehåll

Aktuella kurser, läger och sammandragALLA CENTRALA KURSER, LÄGER OCH SAMMANDRAG
FAKTURERAS. ÄR DET DIN FÖRENING SOM SKA BETALA, MÅSTE DU ÄVEN HA DIN FÖRENINGS ORGANISATIONSNUMMER FÖR ATT KUNNA ANMÄLA. 

HUR MAN ANMÄLER (använd helst webbläsarna Internet Explorer, Firefox eller Chrome, INTE Safari)

1. VÄLJ VILKEN KURS/LÄGER/SAMMANDRAG DU VILL GÅ. ALLA FINNS LISTADE NEDAN UNDER RUBRIKEN "SÖKRESULTAT". DU KAN ÄVEN SÖKA UPP DISTRIKTENS REGIONALA UTBILDNINGAR HÄR. VILL DU SE ALLA, MÅSTE DU VÄLJA "HELA SVERIGE" SOM ALTERNATIV I SÖKRUTAN "UTBILDNINGAR I DITT DISTRIKT".

2. KLICKA PÅ "ANMÄL DIG DIREKT". LÄS MER INFO OM KURSEN.

3. TRYCK PÅ "ANMÄL DIG HÄR".

4. LÄGG TILL DIG/DE DU SKA ANMÄLA. DU MÅSTE HA FULLSTÄNDIGT PERSONNUMMER TILLGÄNGLIGT (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) SAMT POSTADRESS FÖR ALLA DU SKA ANMÄLA. TRYCK PÅ "SPARA OCH LÄGG TILL".

5. FORTSÄTT MED ÖVRIGA STEG (TOTALT 6 ELLER 7 STEG ATT GÅ IGENOM). OBSERVERA ATT DU MÅSTE KLICKA PÅ "NÄSTA" PÅ VARJE SIDA. PÅ FLIKEN SOM HETER "GRANSKA" FINNS DET LÄNGST UPP OCH LÄNGST NER TILL HÖGER EN GRÖN RUTA SOM HETER "SKICKA IN ANMÄLAN". FÖRST NÄR DU TRYCKT PÅ DEN RUTAN ÄR ANMÄLAN INSKICKAD OCH REGISTRERAD!

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Specialutbildning, tränare med utländsk utbildning - Elitlicens

Svenska Konståkningsförbundet har beslutat att införa en Elitlicens för landets konståkningsföreningar. Elitlicensen ske ge bästa möjliga förutsättningar att bedriva verksamhet med hög kvalitet i en bra träningsmiljö med ett nära samarbete mellan aktiva, tränare, ledare, styrelse och föräldrar. Under säsongen 2017/2018 ges alla föreningar som har, eller som siktar på att ha, tävlingsåkare i våra högsta tävlingssystem möjlighet att uppfylla kriterierna. Tränare med dokumenterad utländsk utbildning som har arbetat med åkare på elitnivå i Sverige minst 2 år har möjlighet att gå denna utbildning för att uppfylla kriteriet angående tränarutbildning. 
Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-08-18 - 2017-08-20 Plats: Tibro Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Instruktörsutbildning steg 3A

Det här är första steget av de centralt arrangerade tränarutbildningarna. Steg 3 är uppdelat i en A- och en B-del. Detta är anmälan till steg 3A. Kursen omfattar 4 dagar.

Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-08-18 - 2017-08-21 Plats: Tibro Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Konferens - Elit- och utvecklingsmiljöer

Svenska Konståkningsförbundets Elitkommitté singel, par och isdans hälsar dig varmt välkommen till konferensen Elit- och utvecklingsmiljöer för elitansvariga i föreningarna. Vi ser fram emot en trevlig, utvecklande och framgångsrik dag tillsammans! Konferensen vänder sig till elitansvariga i föreningen samt tränare med åkare i landslaget, utmanare eller ungdomslyftet. 

Kontaktperson: Caroline Andersson eller Linda Angelsiöö Datum: 2017-08-26 Plats: Solna ishall Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Nya Tekniska Kontrollanter (TC)

Som Teknisk Kontrollant (TC) ansvarar man för tävlingens tekniska panel och är därmed ytterst ansvarig för bedömningen av det tekniska innehållet i varje åkares program. Man arbetar i ett team tillsammans med de tekniska specialisterna (TS), dataoperatören och videooperatören.

Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-08-31 - 2017-09-03 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Nya Tekniska Specialister (TS)

Rollen som Teknisk Specialist (TS) innebär att man ingår i tävlingens tekniska panel och är den som identifierar varje tekniskt element som åkaren utför.

 

Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-08-31 - 2017-09-03 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Teknisk support - arbetsmöte

Kontaktperson: Camilla Fredman Datum: 2017-09-01 - 2017-09-03 Plats: Idrottens Hus Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Data-/videooperatörer (DVO)

Data-/videooperatören (DVO) är en viktig del i framtagandet av ett korrekt tävlingsresultat. Man ingår i den tekniska panelen, där man arbetar i ett team med Teknisk Kontrollant (TC) och Tekniska Specialister (TS).

 

Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-09-01 - 2017-09-03 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Uppgradering TS/TC

Uppgradering för TS och TC med Nationell Tävlingslicens. 
Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-09-01 - 2017-09-03 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

IndTA 2.0 - Individuellt tävlingsadministrativt system

IndTA är ett webaserat verktyg för tävlingskalender och anmälan till tävlingar. I IndTA finns även exportmöjligheter för import till ClubComp och StarComp. Alla tävlingsarrangörer måste kunna hantera delen med tävlingskalender och alla föreningar som har deltagare på tävlingar måste kunna hantera anmälningsfunktionen.

Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-09-01 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Domarkurs steg 2 - singel

Efter godkänd kurs och fullgjord licens erhålles licensen Regional tävlingsdomare vilket innbär möjlighet att döma på klubbtävlingar, DM, A-tävlingar samt testbedömning högst Fri och Basic 2.
Kontaktperson: Caroline Andersson Datum: 2017-09-01 - 2017-09-03 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
Sida:   1  2 
 

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
Fax: 08-6996429
E-post: This is a mailto link