Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dennis Wernersson

Konståkningen Vill


Konståkningen Vill är Svenska Konståkningsförbundets gemensamma idédokument. Det sammanfattar vår målsättning och verksamhetsinriktning som Förbundsmötet beslutade om på Årsmötet 2014. I våra elva distrikt skall Konståkningen Vill genomsyra all verksamhet. Medlemsföreningarna kan utifrån denna forma sin verksamhetsinriktning utifrån sina förutsättningar. Målet är att vi vill ha framgångsrika föreningar och fortsatt utveckling av svensk konståkning. Vi ska känna Glädje, Glöd & Gemenskap!

Vårt lite längre elitmål är, efter EM i singel, paråkning och isdans samt VM i synkroniserad konståkning på hemmaplan, att bedriva VM i singel, paråkning och isdans där vi siktar mot toppen! Vi kommer fortsätta stödja våra medlemsföreningar genom regional föreningsutveckling så att vi tillsammans blir bättre och starkare.

 

Vår vision 

Svensk konståkning – Synligare, starkare, stoltare

 

Vår verksamhetsidé

Konståkning är träning, lek, tävling, motion och uppvisning. Alla kan vara med, det ska vara roligt och lekfullt. Tävlingar finns på alla nivåer, för alla åldrar. Alla ska må bra. Det ger gemenskap, utveckling och god hälsa. Varje förening bedriver en hållbar verksamhet utifrån sina medlemmars intressen, förutsättningar och ambition.

 

Vår värdegrund

Glädje, glöd och gemenskap!
Glädje, glöd och gemenskap är drivkrafterna i vår verksamhet. Vi vill bedriva och utveckla verksamheten så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga, intresse och vilja.
I konståkningens gemenskap är och känner sig alla välkomna.

 

Klicka här för att läsa Konståkningen Vill. (uppdaterars inom kort i enlighet med justeringar beslutade vid Årsmötet september 2018)

Uppdaterad: 06 JUL 2018 11:45

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
Fax: 08-6996429
E-post: This is a mailto link